Skip to main content

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat ons bedrijf de strategische stap heeft genomen om oprichtingspartner te worden van ScamAdviser.

Scamadviser helpt consumenten beslissingen te nemen door websites te beoordelen met een Trust Score. Het algoritme maakt gebruik van 40 onafhankelijke gegevensbronnen – van het IP-adres van de webserver, de beschikbaarheid van contactgegevens op de website, de tijd dat de website bestaat, beoordelingen op beoordelingssites en nog veel meer. Elke maand helpt de dienst meer dan 3 miljoen consumenten om te ontdekken of een website legitiem is of een mogelijke zwendel.

Dankzij het partnerschap met ScamAdviser kan EBRAND oplichting nog efficiënter bestrijden. Het bedrijf gebruikt de door zijn partner verzamelde gegevens voor de bescherming tegen namaak. – Het is voor ons een natuurlijk proces om beide diensten samen te brengen op een geïntegreerde manier waar onze klanten van zullen profiteren – zegt Lutz Berneke, CEO van EBRAND. – We hopen ook onze kennis over online merkinbreuken uit te breiden. Ik ben ervan overtuigd dat deze alliantie zal uitmonden in een totaaloplossing aangezien onze doelstellingen elkaar aanvullen.

Author Edwin Fontein

More posts by Edwin Fontein