Skip to main content

Professional DNS Services

EBRAND’s Anycast DNS-oplossing biedt snelle DNS-reacties over de hele wereld. Hoe uw website profiteert van onze DNS:

  • Zeer hoge beschikbaarheid
  • Uitstekende prestaties & betrouwbaarheid
  • Geavanceerde, geïntegreerde beveiliging
Contact sales

Waarom een DNS Management oplossing?

Solide, betrouwbare DNS management services zijn essentieel voor de prestaties van uw website en e-mail. Als bedrijf wilt u dat uw website beschikbaar, snel, betrouwbaar en veilig is, en dat is wat een professionele DNS oplossing vandaag de dag zou moeten bieden.

Belangrijkste voordelen van een professionele DNS oplossing

EBRAND is van mening dat een robuuste DNS oplossing ten minste de volgende kenmerken moet hebben:
100% beschikbaarheid

Als uw website niet bereikbaar is omdat de DNS niet beschikbaar is, betekent dat verlies van business. Een professionele DNS-oplossing biedt 100% beschikbaarheid.

Hoge snelheid

Online snelheid en prestaties zijn belangrijk. Gebruikers zijn niet erg geduldig, dus elke vertraging van uw website kan uw bedrijf schaden. Een goede DNS oplossing verbetert de laadsnelheid van uw website aanzienlijk.

Geïntegreerde beveiliging

Bescherming tegen DDOS-aanvallen, DNSSEC met één klik en 2 Factor verificatie zijn beveiligingsmaatregelen die professionele DNS diensten tegenwoordig zouden moeten omvatten.

De DNS oplossing van EBRAND biedt al deze essentiële functies en omvat zelfs nog meer diensten, zodat u over een compleet pakket beschikt.

Op zoek naar een andere DNS-provider?

Wellicht bent u op zoek naar een alternatief voor uw huidige DNS provider. Er zijn ten minste twee redenen waarom bedrijven overstappen naar EBRAND. Kijk of deze ook op uw situatie van toepassing zijn.
DNS provider stopt met diensten

Voor sommige DNS providers, waarvan de DNS service niet de kern van hun bedrijf is, is het geen prioriteit om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, wat er gemakkelijk toe kan leiden dat de service helemaal wordt stopgezet.
Dit gebeurde toen Oracle in 2016 DNS dienstverlener Dyn overnam en de zonediensten en secundaire DNS van Dyn stopzette, waardoor klanten op zoek gingen naar alternatieven.

Als uw huidige provider niet langer de DNS-diensten biedt die u wenst, is de EBRAND DNS oplossing een geweldig alternatief.

Contact sales
DNS-provider verhoogt prijzen

Gelukkig zijn veel bedrijven tevreden met hun huidige DNS provider die hun online aanwezigheid bedient en beschermt. Maar wat als uw DNS provider zijn prijzen verhoogt en u uw kosten ziet stijgen?
In zo'n geval zou u op zoek kunnen gaan naar een betrouwbare, kosteneffectieve alternatieve DNS provider.

De DNS dienst van EBRAND is zo'n alternatief, met uitgebreide DNS diensten en transparante prijzen (er is zelfs een gratis optie!).

Bekijk onze DNS oplossingen en prijzen om de beste optie voor uw bedrijf te kiezen, of neem contact op met sales voor meer informatie.

Contact sales

Onze DNS oplossing

EBRAND biedt een zeer complete, veilige en krachtige DNS oplossing die klaar is voor ondernemingen. Zoals u van een professionele DNS-provider mag verwachten, gaan wij verder dan de concurrentie om uw online aanwezigheid te beschermen.
Anycast DNS

Het gebruik van de Anycast DNS netwerken voor onze DNS service verbetert de prestaties van websites omdat verkeer naar de dichtstbijzijnde server wordt geleid, waardoor de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid toenemen.

ISO 27001 Gecertificeerd

EBRAND is ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat wij beschikken over een beheersysteem voor informatiebeveiliging dat garandeert dat uw gegevens veilig zijn.

Beveiliging

DdoS bescherming
Vermindert de risico’s van DDoS-aanvallen en waarborgt uptime

DNSSEC met één klik
Eenvoudige DNSSEC-instelling om te beschermen tegen DNS spoofing

Twee-factorauthenticatie (2FA)
Verbeterde beveiliging om de toegang tot de DNS configuratie te beschermen

Verschillende rechten DNS beheer
Definieer wie toegang heeft tot welke delen van de DNS configuratie

Beheer van wijzigingen
Voorkom DNS wijzigingen zonder peer-review (4/6 eyes principle)

E-mail DNS bescherming
Definieer wie e-mails mag versturen vanaf uw domein, met een digitale handtekening, enz.

DNS CAA record bescherming
Bepaalt wie namens u een SSL certificaat mag uitgeven.

Prijzen van onze DNS oplossing

De meeste DNS providers vragen een fors abonnementsgeld voor hun DNS diensten. Maar niet EBRAND. Onze filosofie is om een goede en veilige online aanwezigheid te bieden, en daarom bieden wij twee verschillende prijsopties voor onze DNS oplossing. Bekijk beide opties en vind de optie die het beste aan uw behoeften voldoet.
Gratis DNS-diensten bij domeinen

Domeinnamen die bij EBRAND Services zijn geregistreerd, profiteren gratis van ons geavanceerde, professionele DNS-management platform. U betaalt alleen voor de domeinnaam, en u betaalt geen kosten voor de DNS diensten.
Als u geïnteresseerd bent in het overdragen van uw domeinnaamportfolio en wilt profiteren van onze DNS diensten, neem dan contact op met ons Salesteam om te beginnen.

Contact sales
Een vast tarief voor alleen DNS

Als u kiest voor het volledige DNS pakket zonder uw domeinen bij EBRAND te registreren, betaalt u een vast bedrag dat niet gerelateerd is aan het aantal DNS lookup queries dat u verstuurt.
Dit is de perfecte oplossing als u uw huidige domeinportfolio nog niet wilt migreren naar EBRAND Services.

Contact sales

DNS FAQs

Wat is DNS?

DNS (Domain Name Service) zet een door mensen leesbare domeinnaam (zoals www.EBRAND.com) om in een IP-adres (zoals 10.20.30.40), dat door computers en systemen wordt gebruikt. Het is in feite een grote database met alle domeinnamen en hun IP-adressen, opgeslagen op nameservers.

Waarom heb ik een DNS-oplossing nodig?

Zonder DNS is uw domein niet bereikbaar en laadt uw website niet. Maar er zijn nog andere argumenten om een DNS oplossing te gebruiken:

  • Verbeter de prestaties door de laadtijd te verminderen
  • Bescherm uw website door ervoor te zorgen dat het domein aan het juiste IP-adres wordt gekoppeld
  • Verbeter de beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Onze Anycast DNS werkt vanaf de dichtstbijzijnde nameserver
  • De beveiliging verbeteren door ongeoorloofde toegang te beperken, het risico op spoofing te verkleinen en bescherming te bieden tegen DDoS- en phishing-aanvallen.

Waarom is DNS belangrijk voor mijn bedrijf?

Het succes van online bedrijven hangt grotendeels af van de beschikbaarheid en snelheid van hun websites. Een goede DNS oplossing verhoogt de prestaties, voegt beveiliging toe aan uw website en verbetert de beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Het helpt uw bedrijf zich te concentreren op wat u het beste kunt: het runnen van uw bedrijf.

Wat is Anycast DNS?

Anycast DNS is een protocol dat ervoor zorgt dat al uw DNS records worden verspreid over Name Servers wereldwijd, zodat het verkeer altijd wordt geleid naar de server die het dichtst bij uw gebruiker staat. Dit systeem zorgt voor hoge prestaties en een hoge beschikbaarheid, waardoor het een must-have is voor een betrouwbare online aanwezigheid, zowel voor bedrijven als particulieren.

Wat is DNSSEC?

DNSSEC staat voor Domain Name System Security Extensions en is een reeks beveiligingsprotocollen om de DNS lookup te verbeteren. De extra beveiligingslaag bestaat uit een digitale handtekening die websitebezoekers beschermt tegen valse DNS omleidingen.
DNSSEC zorgt ervoor dat wanneer een gebruiker een website wil bezoeken, hij wordt doorverwezen naar de geverifieerde, correcte website en niet naar een valse vervangende website.

Wat is een DNS DDOS aanval en hoe werkt de bescherming?

Bij een DNS DdoS aanval (Distributed Denial of Service-aanval, ook wel DNS flood genoemd) wordt er meer verkeer naar een DNS server gestuurd dan deze aankan. Dit belemmert de server om de legitieme DNS verzoeken te verwerken en deze verzoeken naar de juiste website te leiden.

De Anycast DNS infrastructuur helpt om de DNS-servers te beschermen tegen DdoS aanvallen.

Waar staat DNS CAA voor?

Het DNS CAA record (Certification Authority Authorization) specificeert welke certificaatautoriteiten (CA’s) certificaten mogen uitgeven voor een bepaald domein. Dit zorgt ervoor dat een website een geldig certificaat heeft, wat de gebruikersgegevens verder beschermt.